PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 3 |
Tytuł artykułu

Effect of fat replacers and hull-less barley flour on low-fat croissant quality

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
3
Opis fizyczny
p.287-292,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Food Technology Dept., National Research Center, Dokki, Cairo, Egypt
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4d62c3e0-70b3-4d22-bb6c-4b5ab1ba343e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.