PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 3 |

Tytuł artykułu

Effect of fat replacers and hull-less barley flour on low-fat croissant quality

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

3

Opis fizyczny

p.287-292,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Food Technology Dept., National Research Center, Dokki, Cairo, Egypt

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4d62c3e0-70b3-4d22-bb6c-4b5ab1ba343e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.