PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 29 | 6 |

Tytuł artykułu

Ocena wartości odżywczej półproduktów z kryla. Cz. II. Badania nad wartością odżywczą białka

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Assessment of nutritional v alue of semiprocessed products of crill. ll. Investigations of the nutritional value of protein

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

6

Opis fizyczny

s.585-592,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4d336d6c-097a-4bbe-a960-e0decc98c96f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.