Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1978
|
29
|
6
|
Tytuł artykułu
Ocena wartości odżywczej półproduktów z kryla. Cz. II. Badania nad wartością odżywczą białka
Autorzy
Kunachowicz H.
,
Czarnowska-Misztal E.
,
Klys W.
,
Wicinska M.
,
Jania M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Assessment of nutritional v alue of semiprocessed products of crill. ll. Investigations of the nutritional value of protein
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zwierzeta doswiadczalne
szczury
szczury Wistar
dieta
polprodukty rybne
bialko
kryl
mieso wolowe
sklad aminokwasowy
wartosc odzywcza
ocena jakosci
przyrost masy ciala
surowica krwi
miesnie
badania doswiadczalne
doswiadczenia na zwierzetach
metody chemiczne
metody biologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1978
Tom
29
Numer
6
Opis fizyczny
s.585-592,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kunachowicz H.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Czarnowska-Misztal E.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Klys W.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Wicinska M.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Jania M.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4d336d6c-097a-4bbe-a960-e0decc98c96f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.