Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1981
|
211
|
Tytuł artykułu
The influence of fatty acid structure on their wetting by aqueous surfactant solutions and the fractionation of fatty acids
Autorzy
Zwierzykowski W.
,
Ledochowska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ budowy kwasów tłuszczowych na ich zwilżanie wodnymi roztworami środków powierzchniowo-czynnych oraz frakcjonowanie
RU
Vlijanie struktury zhirnykh kislot na ikh smachivanie vodnymi rastvorami poverkhnostno-aktivnykh sredstv i frakcionirovanie
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1981
Tom
211
Opis fizyczny
p.279-292,fig.,ref.
Twórcy
autor
Zwierzykowski W.
Department of Fat Chemistry and Technology, Institute of Organic and Food Chemistry and Technology, Gdansk Technical University, Gdansk, Poland
autor
Ledochowska E.
Department of Fat Chemistry and Technology, Institute of Organic and Food Chemistry and Technology, Gdansk Technical University, Gdansk, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4cfbfaf1-3fc8-461b-94bc-364efdbd03b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.