PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 211 |

Tytuł artykułu

The influence of fatty acid structure on their wetting by aqueous surfactant solutions and the fractionation of fatty acids

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ budowy kwasów tłuszczowych na ich zwilżanie wodnymi roztworami środków powierzchniowo-czynnych oraz frakcjonowanie
RU
Vlijanie struktury zhirnykh kislot na ikh smachivanie vodnymi rastvorami poverkhnostno-aktivnykh sredstv i frakcionirovanie

Języki publikacji

EN

Abstrakty

PL
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

211

Opis fizyczny

p.279-292,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Fat Chemistry and Technology, Institute of Organic and Food Chemistry and Technology, Gdansk Technical University, Gdansk, Poland
  • Department of Fat Chemistry and Technology, Institute of Organic and Food Chemistry and Technology, Gdansk Technical University, Gdansk, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4cfbfaf1-3fc8-461b-94bc-364efdbd03b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.