PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 69 | 05 |
Tytuł artykułu

Grill, ruszt, a może griddle?

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
69
Numer
05
Opis fizyczny
s.6-8,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW, Warszaw
Bibliografia
  • 1.Grzesińska W. [2011 ]: Wielkie gril-lowanie, Przegląd Gastronomiczny, 5, s. 4-5
  • 2.Grzesińska W. [2005]: Wyposażenie techniczne zakładów. WSiP Warszawa
  • 3.Milson A., Kirk D. [1988]: Podstawy konstrukcji i działania urządzeń gastronomicznych. WNT, Warszawa
  • 4.Niestoruk R. [1999]: Właściwości termofizyczne żywności cz. I. Rozprawy Naukowe Nr 33 Politechnika Białostocka, Wydawnictwa Politechniki Białostockiej, Białystok
  • 5.Niestoruk R. [1999]: Właściwości termofizyczne żywności cz. II. Rozprawy Naukowe Nr 62 Politechnika Białostocka, Wydawnictwa Politechniki Białostockiej, Białystok
  • 6.Staniszewski B. [1979]: Wymiana Ciepła. Podstawy teoretyczne. PWN, Warszawa
  • 7.www.chemie.de/Lexikon (data dostępu kwiecień 2015)
  • 8.www.netzsch-thermai-analysis.com (data dostępu kwiecień 2015)
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c223d4f-47b9-4978-95c5-7da962907446
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.