Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW, Warszaw
Bibliografia
1.Grzesińska W. [2011 ]: Wielkie gril-lowanie, Przegląd Gastronomiczny, 5, s. 4-5
2.Grzesińska W. [2005]: Wyposażenie techniczne zakładów. WSiP Warszawa
3.Milson A., Kirk D. [1988]: Podstawy konstrukcji i działania urządzeń gastronomicznych. WNT, Warszawa
4.Niestoruk R. [1999]: Właściwości termofizyczne żywności cz. I. Rozprawy Naukowe Nr 33 Politechnika Białostocka, Wydawnictwa Politechniki Białostockiej, Białystok
5.Niestoruk R. [1999]: Właściwości termofizyczne żywności cz. II. Rozprawy Naukowe Nr 62 Politechnika Białostocka, Wydawnictwa Politechniki Białostockiej, Białystok
6.Staniszewski B. [1979]: Wymiana Ciepła. Podstawy teoretyczne. PWN, Warszawa