PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 30 |
Tytuł artykułu

Potencjał regionalnych specjałów branży mięsnej Warmii i Mazur

Warianty tytułu
EN
The potential of the regional delicacies of the meat trade in the Region of Warmia and Mazury
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
30
Opis fizyczny
s.69-74,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4a7b9c8f-e1e9-4ecb-b250-4a9ec7b72c79
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.