PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 30 |

Tytuł artykułu

Potencjał regionalnych specjałów branży mięsnej Warmii i Mazur

Warianty tytułu

EN
The potential of the regional delicacies of the meat trade in the Region of Warmia and Mazury

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

30

Opis fizyczny

s.69-74,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4a7b9c8f-e1e9-4ecb-b250-4a9ec7b72c79
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.