Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2009
|
30
|
Tytuł artykułu
Potencjał regionalnych specjałów branży mięsnej Warmii i Mazur
Autorzy
Staniewska K.
,
Radzyminska M.
,
Smoczynski S.S.
Warianty tytułu
EN
The potential of the regional delicacies of the meat trade in the Region of Warmia and Mazury
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Warmia
Mazury
produkty regionalne
produkty lokalne
produkty miesne
producenci
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2009
Numer
30
Opis fizyczny
s.69-74,bibliogr.
Twórcy
autor
Staniewska K.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Radzyminska M.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Smoczynski S.S.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4a7b9c8f-e1e9-4ecb-b250-4a9ec7b72c79
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.