PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 09 | 1-4 |
Tytuł artykułu

The effect of texturing on some biologically active compounds in soyabean and rapeseed flours

Warianty tytułu
PL
Wpływ teksturacji na niektóre biologiczne aktywne związki obecne w soi i rzepaku
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
09
Numer
1-4
Opis fizyczny
p.15-21,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Engineering and Biotechnology, Agricultural and Technical University, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Biotechnology, Agricultural and Technical University, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Biotechnology, Agricultural and Technical University, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-49eb6195-b709-4353-9331-1440eac36717
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.