PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 09 | 1-4 |

Tytuł artykułu

The effect of texturing on some biologically active compounds in soyabean and rapeseed flours

Warianty tytułu

PL
Wpływ teksturacji na niektóre biologiczne aktywne związki obecne w soi i rzepaku

Języki publikacji

EN

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

09

Numer

1-4

Opis fizyczny

p.15-21,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Engineering and Biotechnology, Agricultural and Technical University, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Biotechnology, Agricultural and Technical University, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Biotechnology, Agricultural and Technical University, Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-49eb6195-b709-4353-9331-1440eac36717
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.