Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2011
|
55
|
11
|
Tytuł artykułu
Fortyfikacja mąki - zalecenia WHO i niektóre programy krajowe
Autorzy
Slowik E.
Warianty tytułu
EN
Flour fortification - WHO recommendations and some national programs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
surowce piekarskie
wzbogacanie zywnosci
skladniki mineralne
witaminy
regulacja prawna
WHO
zalecenia zywieniowe
programy krajowe
skladniki odzywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
11
Opis fizyczny
s.6-8,tab.
Twórcy
autor
Slowik E.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-47c4c081-9666-4426-8434-616abc2d5536
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.