PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 55 | 11 |

Tytuł artykułu

Fortyfikacja mąki - zalecenia WHO i niektóre programy krajowe

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Flour fortification - WHO recommendations and some national programs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

55

Numer

11

Opis fizyczny

s.6-8,tab.

Twórcy

autor
  • Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-47c4c081-9666-4426-8434-616abc2d5536
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.