PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 321 |

Tytuł artykułu

Wpływ rozdrobnienia i składu farszów mięsnych na ich właściwości reologiczne

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The effect of grinding fineness and the composition of meat grinds on their rheological properties
RU
Vlijanie razmel'chenija i sostava mjasnyh farshej na ih reologicheskie svojstva

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN
RU

Wydawca

-

Rocznik

Tom

321

Opis fizyczny

s.91-96,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Instytut Inżynierii i Biotechnologii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Zakład Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Instytut Inżynierii i Biotechnologii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Zakład Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Instytut Inżynierii i Biotechnologii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-461b696b-a96d-4c01-8a57-51a788855424
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.