Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1987
|
321
|
Tytuł artykułu
Wpływ rozdrobnienia i składu farszów mięsnych na ich właściwości reologiczne
Autorzy
Gryzowska A.
,
Sadowska J.
,
Budny J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The effect of grinding fineness and the composition of meat grinds on their rheological properties
RU
Vlijanie razmel'chenija i sostava mjasnyh farshej na ih reologicheskie svojstva
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci reologiczne
farsze miesne
rozdrobnienie
przetworstwo miesa
wlasciwosci strukturalne
wlasciwosci mechaniczne
kielbasa parowkowa
kielbasa litewska
kielbasa mielona
kielbasa torunska
kielbasa serwolatka
naprezenia scinajace
krzywa plyniecia
analiza wariancji
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1987
Tom
321
Opis fizyczny
s.91-96,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gryzowska A.
Zakład Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Instytut Inżynierii i Biotechnologii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Sadowska J.
Zakład Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Instytut Inżynierii i Biotechnologii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Budny J.
Zakład Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Instytut Inżynierii i Biotechnologii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-461b696b-a96d-4c01-8a57-51a788855424
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.