PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 09 | 1-4 |

Tytuł artykułu

Mechanically deboned hot meat as a component of meat model blends

Warianty tytułu

PL
Ciepłe mięso mechanicznie odkostnione jako składnik farszów mięsnych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

09

Numer

1-4

Opis fizyczny

p.31-39,fig.ref.

Twórcy

  • Department of Food Technology, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
  • Department of Food Technology, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
  • Department of Food Technology, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-425b320d-cf41-4861-9c04-8942e40dac3a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.