PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 4 |

Tytuł artykułu

Effect of cricket powder incorporation on the profile of volatile organic compounds, free amino acids and sensory properties of gluten-free bread

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

4

Opis fizyczny

p.431-442,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
  • Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
autor
  • Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
  • Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
autor
  • Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3b826054-6a04-41de-a40f-e30e9a03adae
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.