Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2022
|
72
|
4
|
Tytuł artykułu
Effect of cricket powder incorporation on the profile of volatile organic compounds, free amino acids and sensory properties of gluten-free bread
Autorzy
Wieczorek M.N.
,
Kowalewski P.L.
,
Drabinska N.
,
Rozanska M.B.
,
Jelen H.H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2022
Tom
72
Numer
4
Opis fizyczny
p.431-442,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wieczorek M.N.
Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
autor
Kowalewski P.L.
Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
autor
Drabinska N.
Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
autor
Rozanska M.B.
Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
autor
Jelen H.H.
Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31 Str., 60-624 Poznań, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/156404
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3b826054-6a04-41de-a40f-e30e9a03adae
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.