PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 49 | 1 |

Tytuł artykułu

Ocena spożycia wybranych produktów mlecznych jako źródeł wapnia przez osoby przygotowujące się do maratonu

Warianty tytułu

EN
Assessment of consumption of selected milk products as a source of calcium by persons preparing for the marathon

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

49

Numer

1

Opis fizyczny

s.10-15,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Organizacji i Zarządzania, Katedra Zdrowia Publicznego, Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu, Wrocław
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Zakład Organizacji i Zarządzania, Katedra Zdrowia Publicznego, Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-382c6d7e-4996-4244-bcef-fbbfd9384cb5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.