Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2016
|
49
|
1
|
Tytuł artykułu
Ocena spożycia wybranych produktów mlecznych jako źródeł wapnia przez osoby przygotowujące się do maratonu
Autorzy
Kosendiak A.
,
Bronkowska M.
,
Felinczak A.
,
Biernat J.
Warianty tytułu
EN
Assessment of consumption of selected milk products as a source of calcium by persons preparing for the marathon
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2016
Tom
49
Numer
1
Opis fizyczny
s.10-15,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kosendiak A.
Zakład Organizacji i Zarządzania, Katedra Zdrowia Publicznego, Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu, Wrocław
autor
Bronkowska M.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Felinczak A.
Zakład Organizacji i Zarządzania, Katedra Zdrowia Publicznego, Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu, Wrocław
autor
Biernat J.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-382c6d7e-4996-4244-bcef-fbbfd9384cb5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.