PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 21 | 6 |
Tytuł artykułu

Wartość odżywcza 5 gatunków pieczywa rynkowego wyprodukowanego w 1968 r. na terenie Warszawy. Cz. I. Zawartość składników podstawowych i mineralnych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Pitatel'naja cennost' 5 vidov hlebobulocnyh izdelii vyrabatyvaemyh v 1958 gody v varszave
EN
The nutritional value five kinds of market bread produced in Warsaw in 1968. Part I.
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
21
Numer
6
Opis fizyczny
s.631-638,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-35d5776c-00f2-4c80-8506-87bd3675da3d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.