PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 21 | 6 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza 5 gatunków pieczywa rynkowego wyprodukowanego w 1968 r. na terenie Warszawy. Cz. I. Zawartość składników podstawowych i mineralnych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Pitatel'naja cennost' 5 vidov hlebobulocnyh izdelii vyrabatyvaemyh v 1958 gody v varszave
EN
The nutritional value five kinds of market bread produced in Warsaw in 1968. Part I.

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

21

Numer

6

Opis fizyczny

s.631-638,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-35d5776c-00f2-4c80-8506-87bd3675da3d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.