Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2015
|
03
|
Tytuł artykułu
Innowacyjne rozwiązania w masowaniu
Autorzy
Szelag M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
masownice
innowacje
systemy chlodzace
mieszanki funkcjonalne
przemysl miesny
masownica prozniowa
urzadzenia gastronomiczne
urzadzenia przemyslowe
konserwy
wedzonki
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Numer
03
Opis fizyczny
s.38-41,rys.,fot.
Twórcy
autor
Szelag M.
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-359acb1e-bf1f-4f2e-8bcc-ff1634e4c81d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.