PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 438 |

Tytuł artykułu

Wpływ modyfikacji składu surowcowego, aglomeracji i powlekania napoju kakaowego w proszku na właściwości fizyczne, chemiczne, zdrowotne i sensoryczne

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The influence of material compisition modyfication, agglomeration and coating of cocoa powder drink on physical, chemical, health and sensory properties

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

438

Opis fizyczny

s.1-131,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-35767b56-0e84-444d-8d5e-ee04869f4bfe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.