Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2013
|
438
|
Tytuł artykułu
Wpływ modyfikacji składu surowcowego, aglomeracji i powlekania napoju kakaowego w proszku na właściwości fizyczne, chemiczne, zdrowotne i sensoryczne
Autorzy
Kowalska J.
Warianty tytułu
EN
The influence of material compisition modyfication, agglomeration and coating of cocoa powder drink on physical, chemical, health and sensory properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc w proszku
kakao
powlekanie
aglomeracje miejskie
napoje w proszku
napoj kakaowy
wlasciwosci fizyczne
wlasciwosci chemiczne
wlasciwosci sensoryczne
wlasciwosci zdrowotne
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2013
Numer
438
Opis fizyczny
s.1-131,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalska J.
Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-35767b56-0e84-444d-8d5e-ee04869f4bfe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.