PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 15 | 3 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka lizozymu i możliwości jego zastosowania w przemyśle spożywczym

Warianty tytułu
EN
Characteristics and application of lysozyme in the food industry
RU
Kharakteristika lizocima i vozmozhnosti ego primenenija v pashhevojj pormushlennosti
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
15
Numer
3
Opis fizyczny
s.218-224,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Mleka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-347ce387-8830-43b7-be8a-405b6a3d4734
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.