PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 15 | 3 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka lizozymu i możliwości jego zastosowania w przemyśle spożywczym

Warianty tytułu

EN
Characteristics and application of lysozyme in the food industry
RU
Kharakteristika lizocima i vozmozhnosti ego primenenija v pashhevojj pormushlennosti

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

15

Numer

3

Opis fizyczny

s.218-224,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mleka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-347ce387-8830-43b7-be8a-405b6a3d4734
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.