Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1991
|
43
|
08
|
Tytuł artykułu
Strwaność in vitro białek jako sprawdzian jakości wędlin surowych
Autorzy
Pezacki W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
strawnosc bialka
wedliny surowe
wartosc odzywcza
in vitro
bezpieczenstwo zdrowotne
zywnosc
ocena badan
czas przechowywania
jakosc produktu
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1991
Tom
43
Numer
08
Opis fizyczny
s.12-16,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pezacki W.
Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3363ffa2-5937-493d-a1ac-364e36cd2e9a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.