Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Drobiu
2017
|
10
|
Tytuł artykułu
Ubój i obróbka poubojowa a jakość mięsa
Autorzy
Duszynska-Stolarska O.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
jakosc miesa
mieso drobiowe
drob
obrobka poubojowa
uboj zwierzat
krew
oszalamianie
oparzenia
skubanie
patroszenie
schladzanie
rozbior tuszy
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Drobiu
Rocznik
2017
Numer
10
Opis fizyczny
s.48-51,fot.
Twórcy
autor
Duszynska-Stolarska O.
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-32f6111d-12ea-413f-8970-fc1d381c2a3d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.