PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
1988 | 23 | 08 |
Tytuł artykułu

Porównanie zmian wskaźników denaturacji zachodzącej w zamrażalniczo przechowywanym mięsie

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Srawnenie izmenenijj pokazatelejj denaturacii proiskhodjashhejj w mjase khranimym w nizkojj temperature
EN
Comparison of denaturation characteristics taking place in meat during cold storage
FR
La comparaison des changements des indices de denaturation ayant lieu dans la viande a la consigne frigorifique
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
FR
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
23
Numer
08
Opis fizyczny
s.20-23,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Technologii Przemysłu Chemicznego i Spożywczego, Akademia Ekonomiczna, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3237b1ed-c23d-4bf3-8ddf-72b2efb6083d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.