PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 45 | 3 |
Tytuł artykułu

Ocena częstości spożycia wybranych produktów spożywczych przez wysoko kwalifikowanych sportowców przed i po edukacji żywieniowej

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Assessment of frequency of food product consumption by selected, professional athletes, before and after nutritional education
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.159-171,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
  • Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-314653bb-5962-4f57-a24c-e8a8a928946f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.