PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 45 | 3 |

Tytuł artykułu

Ocena częstości spożycia wybranych produktów spożywczych przez wysoko kwalifikowanych sportowców przed i po edukacji żywieniowej

Warianty tytułu

EN
Assessment of frequency of food product consumption by selected, professional athletes, before and after nutritional education

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

3

Opis fizyczny

s.159-171,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
  • Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-314653bb-5962-4f57-a24c-e8a8a928946f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.