PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1967 | 18 | 4 |

Tytuł artykułu

Badanie właściwości proteolitycznych dwóch szczepów Pseudomonas Fluorescens. Część II. Wpływ temperatury, czasu inkubacji i pH na wytwarzanie oraz aktywność enzymów proteolitycznych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Issledovanie proteoliticheskikh svojjstv dvukh shtammov Pseudomonas Fluorescens. Chast' II. Vlijanie temperatury, vremeni inkubacii i pH na sozdavanie i aktivnost' proteoliticheskikh fermentov
EN
Studies on proteolytic enzymes of two strains of Pseudomonas fluorescens. Part II. Effect of temperature, incubation time and pH on activity of the proteolytic enzymes

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

18

Numer

4

Opis fizyczny

s.415-420,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2fc0daec-11cf-42d3-b1e7-b1c35d3046fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.