PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 36 |
Tytuł artykułu

Cechy tuczne, rzeźne i dietetyczne mięsa świń żywionych solami wapniowymi kwasów tłuszczowych oleju lnianego i rzepakowego

Treść / Zawartość
Wybrane pełne teksty z tego czasopisma: tak
Warianty tytułu
EN
Fattening, slaughter and dietetic traits of meat of pigs fed calcium salts of linseed and rapeseeds oil fatty acids
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Opis fizyczny
s.171-179,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Krakowie
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2de6bf2f-09ba-40db-b6e6-bf84881e09c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.