PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 36 |

Tytuł artykułu

Cechy tuczne, rzeźne i dietetyczne mięsa świń żywionych solami wapniowymi kwasów tłuszczowych oleju lnianego i rzepakowego

Warianty tytułu

EN
Fattening, slaughter and dietetic traits of meat of pigs fed calcium salts of linseed and rapeseeds oil fatty acids

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Opis fizyczny

s.171-179,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Krakowie
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2de6bf2f-09ba-40db-b6e6-bf84881e09c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.