PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1958 | 09 | 1 |
Tytuł artykułu

Zastosowanie metody jodanowej wg Ballentine do oznaczania kwasu askorbinowego w owocach, warzywach i ich przetworach

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Primenenie podanovogo metoda po Ballentin (Ballentine) dlja opredelenija askorbinovojj kisloty v fruktakh, ovoshhakh i produktakh ikh pererabotki
EN
The use of iodate method after Ballentine for the determination of ascorbic acid in fruits and vegetables and their preserves
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
09
Numer
1
Opis fizyczny
s.61-74,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Pracownia Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Krakowie, Kraków
  • Pracownia Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2d80a209-1664-4f0b-aaa8-f1c216caf540
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.