PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 3 |
Tytuł artykułu

Porównanie czasu i jakości rozmrażania bloków ryb w powietrzu i w wodzie

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Comparison of time and quality of thawing blocks of fish in the air and in water
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
3
Opis fizyczny
s.15-19,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin
autor
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2ccf5564-2019-4c79-9411-18348cfb9bba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.