PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 02 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności cz. 10. Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne (WWA) w żywności oraz potencjalne w mleku i w produktach mlecznych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects of food hygiene - 10. Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in food and potentially in milk and milk products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

02

Opis fizyczny

s.38-43,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2beacdc9-f692-44ac-ac6f-e8b89c47ae53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.