Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2015
|
02
|
Tytuł artykułu
Chemiczne aspekty higieny żywności cz. 10. Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne (WWA) w żywności oraz potencjalne w mleku i w produktach mlecznych
Autorzy
Smoczynski S.S.
Warianty tytułu
EN
Chemical aspects of food hygiene - 10. Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in food and potentially in milk and milk products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
higiena zywnosci
bezpieczenstwo zdrowotne
weglowodory aromatyczne wielopierscieniowe
benzopiren
zywnosc
zagrozenie zdrowia
przetwory mleczne
mleko
toksycznosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2015
Numer
02
Opis fizyczny
s.38-43,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smoczynski S.S.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2beacdc9-f692-44ac-ac6f-e8b89c47ae53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.