PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 55 | 4 |
Tytuł artykułu

Właściwości przeciwbakteryjne propolisu

Warianty tytułu
EN
Antibacterial properties of propolis
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
55
Numer
4
Opis fizyczny
s.343-350,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Dietetyki i Oceny Żywności, Instytut Nauki o Zdrowiu, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
  • Katedra Dietetyki i Oceny Żywności, Instytut Nauki o Zdrowiu, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, Siedlce
autor
  • Katedra Dietetyki i Oceny Żywności, Instytut Nauki o Zdrowiu, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, Siedlce
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-290cf267-dfc6-4ed4-a3d8-8331d2616ed7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.