PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 55 | 4 |

Tytuł artykułu

Właściwości przeciwbakteryjne propolisu

Warianty tytułu

EN
Antibacterial properties of propolis

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

55

Numer

4

Opis fizyczny

s.343-350,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Dietetyki i Oceny Żywności, Instytut Nauki o Zdrowiu, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
  • Katedra Dietetyki i Oceny Żywności, Instytut Nauki o Zdrowiu, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, Siedlce
autor
  • Katedra Dietetyki i Oceny Żywności, Instytut Nauki o Zdrowiu, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, Siedlce

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-290cf267-dfc6-4ed4-a3d8-8331d2616ed7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.