PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 48 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ produktów spożywczych na biodostępność składników mineralnych zawartych w suplementach diety w warunkach trawienia in vitro

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The influence of different food components on availability of calcium and magnesium from supplements in condition of in vitro digestion
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
48
Numer
3
Opis fizyczny
s.452-456,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
autor
  • 1Katedra i Zakład Farmacji Stosowanej, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-28ff7e10-681f-4eb5-a60c-1a234d081437
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.