Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2015
|
48
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ produktów spożywczych na biodostępność składników mineralnych zawartych w suplementach diety w warunkach trawienia in vitro
Autorzy
Marzec Z.
,
Szalast-Pietrzak A.
,
Wyszogrodzka-Koma L.
,
Kasperek R.
,
Frak A.
Warianty tytułu
EN
The influence of different food components on availability of calcium and magnesium from supplements in condition of in vitro digestion
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2015
Tom
48
Numer
3
Opis fizyczny
s.452-456,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Marzec Z.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
autor
Szalast-Pietrzak A.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
autor
Wyszogrodzka-Koma L.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
autor
Kasperek R.
1Katedra i Zakład Farmacji Stosowanej, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
autor
Frak A.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-28ff7e10-681f-4eb5-a60c-1a234d081437
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.