Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Ogólna i Nauki o Zdrowiu
2011
|
17(46)
|
1
|
Tytuł artykułu
Współczesne trendy usuwania tłuszczu z żywności w aspekcie zdrowej diety człowieka
Autorzy
Zukiewicz-Sobczak W.
,
Sobczak P.
,
Panasiewicz M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Modern trends of fat reduction in food from the aspect of healthy human diet
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Ogólna i Nauki o Zdrowiu
Rocznik
2011
Tom
17(46)
Numer
1
Opis fizyczny
s.23-27,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zukiewicz-Sobczak W.
Zakład Biologicznych Szkodliwości Zawodowych, Instytut Medycyny Wsi w Lublinie, Lublin
autor
Sobczak P.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Panasiewicz M.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-28f70f81-1d71-4c72-bbe7-cec15dddcd53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.