PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 17(46) | 1 |

Tytuł artykułu

Współczesne trendy usuwania tłuszczu z żywności w aspekcie zdrowej diety człowieka

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Modern trends of fat reduction in food from the aspect of healthy human diet

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

1

Opis fizyczny

s.23-27,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Biologicznych Szkodliwości Zawodowych, Instytut Medycyny Wsi w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
  • Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-28f70f81-1d71-4c72-bbe7-cec15dddcd53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.