PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 2 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka terfmofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. III. Przeżywalność C. jejuni w wyciągu mięsnym z dodatkiem związków chemicznych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
KHARAKTERISTIKA TERMOFIL’NYKH MIKROWOW IZ RODA CAMPYLOBACTER IZOLIROWANNYKH IŻ RAZNYKH ISTOCHNIKOW. III. Perezhiwanie C. jejuni w mjasnom ehkstrakte s dobawleniem khimicheskikh soedinenijj
EN
CHARACTERISTICS OF THERMOPHILIC MICROORGANISMS FROM THE GENUS CAMPYLOBACTER ISOLATED FROM VARIOUS SOURCES. III. Survival of C. jejuni in Meat Extract with Added Chemical Compounds
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
39
Numer
2
Opis fizyczny
s.131-138,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Weterynaryjnej w Puławach, ul.Kołłątaja 40 m.18, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-28c16dec-9cfc-4c24-ac2e-34d1076468e2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.