PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 2 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka terfmofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. III. Przeżywalność C. jejuni w wyciągu mięsnym z dodatkiem związków chemicznych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
KHARAKTERISTIKA TERMOFIL’NYKH MIKROWOW IZ RODA CAMPYLOBACTER IZOLIROWANNYKH IŻ RAZNYKH ISTOCHNIKOW. III. Perezhiwanie C. jejuni w mjasnom ehkstrakte s dobawleniem khimicheskikh soedinenijj
EN
CHARACTERISTICS OF THERMOPHILIC MICROORGANISMS FROM THE GENUS CAMPYLOBACTER ISOLATED FROM VARIOUS SOURCES. III. Survival of C. jejuni in Meat Extract with Added Chemical Compounds

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

2

Opis fizyczny

s.131-138,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Weterynaryjnej w Puławach, ul.Kołłątaja 40 m.18, 24-100 Puławy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-28c16dec-9cfc-4c24-ac2e-34d1076468e2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.