PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 08 |

Tytuł artykułu

Jakość higieniczna rynkowych wybranych rodzajów serów świeżych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Hygienic quality of commercially-available chosen fresh cheeses

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

08

Opis fizyczny

s.14-19,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Biotechnologii Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
  • Zakład Biotechnologii Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-277cb96b-77e4-474b-9d28-7bd4d5203214
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.