Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
08
|
Tytuł artykułu
Jakość higieniczna rynkowych wybranych rodzajów serów świeżych
Autorzy
Ziarno M.
,
Zareba D.
Warianty tytułu
EN
Hygienic quality of commercially-available chosen fresh cheeses
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
rynek mleczarski
sery swieze
jakosc
czynniki technologiczne
zroznicowanie
asortyment
smakowitosc
dodatki do zywnosci
pakowanie
warunki przechowywania
jakosc higieniczna
higiena zywnosci
sery twarogowe
Enterobacteriaceae
drozdze
bakterie psychrotrofowe
wystepowanie
czynniki przechowalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
08
Opis fizyczny
s.14-19,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziarno M.
Zakład Biotechnologii Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Zareba D.
Zakład Biotechnologii Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-277cb96b-77e4-474b-9d28-7bd4d5203214
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.